Mark de Krosse

Mediation voor Amsterdam en omstreken

Mark De Krosse

Echtscheidingsexpert

Een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Mediation op de werkvloer

Steeds vaker wordt arbeidsmediation ingezet als onderdeel van een re-integratie of bij verstoorde arbeidsverhoudingen. Dat kan een individuele werknemer betreffen, maar ook een groep of hele afdeling binnen een organisatie.

Uiteraard is het mogelijk om partijen te begeleiden bij exit-mediation, echter meestal is het waardevoller om herstel van de verhoudingen en de relatie te bewerkstelligen. Zeker in tijden waarin arbeid schaars is en verloren gegane kennis niet eenvoudig weer is in te vullen.

Als onpartijdig en onafhankelijke mediator lukt het mij vrijwel altijd om partijen uit hun ingegraven posities te bewegen om zich te focussen op de onderliggende belangen. Vanuit de nieuwe inzichten die dan ontstaan zijn, lukt het vaak eerlijke en duurzame oplossingen te vinden voor conflictsituaties.

Dienst Arbeidsmediation
LogoVAM

Vaardigheden van de arbeidsmediator

Arbeidsmediation en groepsmediation vergen extra kennis en vaardigheden van de mediator. De regelgeving rondom arbeid lijkt wel continu in beweging. De gespecialiseerde arbeidsmediator die het vak serieus neemt zorgt dat hij zijn kennis op peil houdt. Een lidmaatschap van de Vereniging Arbeidsmediators Nederland borgt de continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden van de mediator.

Het kwaliteitsbestuur van de Mediation Federatie Nederland (MfN) heeft een aparte kwaliteitstoets voor opleidingen die gericht zijn op arbeidsmediators. Mediators die succesvol een geaccrediteerde opleiding hebben doorlopen krijgen daarvan een publieke aantekening in het MfN-register.

LogoVAM

Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter!

Laat geen tijd verloren gaan bij een groepsconflict op de werkvloer

Hoe eerder aan de oplossing van een conflict gewerkt wordt hoe beter. Dat geldt in het bijzonder als er meer dan twee betrokkenen zijn. Niet zelden zijn leidinggevenden partij en kan een eenvoudig conflict zich als een veenbrand uitbreiden en ontstaat er een brede vertrouwenscrisis. Het gevolg: Goede mensen lopen weg en de sfeer kan volledig verziekt raken.

Naast de negatieve energie die dit in een organisatie te weeg brengt zijn de (verborgen) kosten van een dergelijk conflict enorm. Alleen al de wervings- en selectiekosten van een goede medewerker die vertrekt overschrijden de kosten van een mediation-traject al vrijwel altijd. Het effect van een externe mediator is groot. De betrokkenen kunnen hun verhaal dan doen bij iemand die onbevooroordeeld luistert en geen partij is en ook geen belang heeft bij welke uitkomst dan ook. Dat opent vrijwel altijd deuren.

Conflicten op de werkvloer

Vrijblijvend kennismaken

Een no-nonsense aanpak

Eerlijke en duurzame oplossingen

Een bekwame mediator met de juiste papieren.

MfN Mediator
ADR Mediator
NMv-Mediator
Informatiegids illustratie

Weten waarom mediation werkt?

Je krijgt antwoord op de volgende vraag:

  •    ✓   Wat is mediation?
  •    ✓   Wanneer schakel je een mediator in?
  •    ✓   Wat zijn de voordelen?
  •    ✓   Wie is Mark?

 

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer...

 

Klanten vertellen:

"Mark is een echte professional, hij is makkelijk benaderbaar en heb mij bij hem altijd vrij gevoeld om te zeggen wat ik wilde zeggen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, overal transparant in en belooft geen mooie verhalen maar de realiteit en wat er haalbaar is. Hele fijne man om dit traject mee te doorlopen."

"Wij zijn samen tot een goed besluit gekomen, je heb mij heel goed behandeld en eerlijk gewezen en gezegd hoe het ervoor staat. Dank."

"Het doorlopen traject is kort samen te vatten, helder en daadkrachtig, maar bovenal op een persoonlijke en vriendelijke manier. Zeer tevreden met het verloop."

"Communicatie over en weer was zorgvuldig en snel. Heel prettig."

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button