Mark de Krosse

Mediation voor Amsterdam en omstreken

Mark De Krosse

Echtscheidingsexpert

Een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Wat kost een mediationtraject?

Omdat DKM Mediation beschikt over een eigen spreekruimte worden daarvoor geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Parkeren voor de deur is gratis.

Echtscheidingen

De kosten van mediation voor echtscheidingen en andere familiezaken bedraagt € 195,- per uur inclusief BTW. Die kosten zijn exclusief eventueel bijkomende kosten zoals eventuele reiskosten.

Arbeids- en business mediation

De kosten van mediation voor arbeids- en business mediation bedraagt € 195,- per uur exclusief BTW.

Reiskosten

Vanaf 20 kilometer van Amsterdam worden de reiskosten in rekening gebracht op basis van € 1,- per kilometer enkele reis, gerekend vanaf centrum Amsterdam. Reistijd wordt niet in rekening gebracht.

Alle mediationtrajecten zijn anders. Dus het is lastig om op voorhand de kosten exact in te schatten. We kunnen wel zeggen dat in meer dan 75% van de mediationtrajecten de totale kosten tussen € 1.500,- en € 2.500,- bedragen.

Het tarief
Conflicten

Wie betaalt de kosten van het traject?

Over de verdeling van de kosten worden bij aanvang van het traject afspraken gemaakt. Meestal wordt gekozen voor een 50/50 verdeling.

Bij arbeidsconflicten betaalt de werkgever meestal de kosten al is dat geen vereiste. Hoe de verdeling ook wordt afgesproken, het heeft geen effect op de positie van de mediator. Die blijft in alle gevallen onpartijdig en neutraal.

Het kan zijn dat een van de partijen in aanmerking komt voor een toevoeging. In dat geval neemt de overheid een belangrijk deel van de kosten voor haar rekening. Niet alle mediationtrajecten komen in aanmerking voor een toevoeging. Het verkrijgen van een toevoeging is afhankelijk van het vermogen en het inkomen van de partij. Meer informatie hieromtrent kun je vinden op de website voor de Raad voor de Rechtsbijstand.

Mark de Krosse
Mark de Krosse

Contact opnemen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Heb je nadere vragen of wil je kennismaken, neem dan contact met me op! Je kunt ook een app sturen via de knop of een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button