Mediator Badhoevedorp

Mediator Badhoevedorp

DKM Mediation

Mark de Krosse, een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Wat kun je van een mediator verwachten?

Mark is een ervaren MfN mediator Badhoevedorp. Mark gaat de uitdagingen van een scheiding niet uit de weg. Hij besteedt aandacht aan zowel de juridische als de emotionele aspecten. Het streven naar begrip en consensus, met als uiteindelijk doel een evenwichtige regeling te bereiken die de belangen van beide partners en eventuele kinderen respecteert.

Conflicten zijn onvermijdelijk, maar de manier waarop ze worden opgelost, maakt het verschil. Met Mark als jullie mediator zijn jullie verzekerd van een professionele en doelgerichte aanpak.

Een echtscheiding is een complex proces, dat kan nogal emotioneel zijn. Mark begrijpt dat dit een zware tijd is, zeker als er kinderen betrokken zijn. Met een empathische benadering biedt Mark professionele mediation om tot eerlijke en duurzame oplossingen te komen.

Door te kiezen voor de mediator Badhoevedorp Mark de Krosse, krijgen jullie de ondersteuning die nodig is om het proces soepeler te laten verlopen en de basis te leggen voor een nieuwe start.

Samen in gesprek met de mediator
Mark de Krosse

Mag ik me even voorstellen?

Mark de Krosse is de naam… aangenaam! In 2019 besloot ik de formele opleiding tot mediator te volgen zodat ik als MfN-registermediator mijn werk kon gaan doen. De opleiding in combinatie met ruim 25 jaar ervaring als bemiddelaar, ondernemer/DGA in het grotere familiebedrijf gaven me het fundament om als mediator verder te gaan.

Naast de algemene mediationopleiding heb ik ook de gespecialiseerde opleidingen doorlopen voor echtscheidingsmediation, familiemediation en arbeidsmediation. De combinatie van ervaring en opleidingen stellen me in staat om verschillende en complexe mediations aan te gaan.

In mijn loopbaan heb ik op allerlei manieren met kleine en hele grote conflicten te maken gehad. De meeste conflicten lagen in de zakelijke familiesfeer. Heel soms was ik partij maar meestal niet en werd ik “aan tafel geroepen” om te helpen een oplossing te vinden. Het voelt altijd heel goed als dat lukt en dat smaakte naar meer. De stap om als MfN-registermediator aan de slag te gaan was uiteindelijk niet zo heel groot.

Informatiegids illustratie

Weten waarom mediation werkt?

Je krijgt antwoord op de volgende vraag:

  •    ✓   Wat is mediation?
  •    ✓   Wanneer schakel je een mediator in?
  •    ✓   Wat zijn de voordelen?
  •    ✓   Wie is Mark?

 

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer...

 

Klanten vertellen:

"Mark is een echte professional, hij is makkelijk benaderbaar en heb mij bij hem altijd vrij gevoeld om te zeggen wat ik wilde zeggen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, overal transparant in en belooft geen mooie verhalen maar de realiteit en wat er haalbaar is. Hele fijne man om dit traject mee te doorlopen."

"Wij zijn samen tot een goed besluit gekomen, je heb mij heel goed behandeld en eerlijk gewezen en gezegd hoe het ervoor staat. Dank."

"Het doorlopen traject is kort samen te vatten, helder en daadkrachtig, maar bovenal op een persoonlijke en vriendelijke manier. Zeer tevreden met het verloop."

"Communicatie over en weer was zorgvuldig en snel. Heel prettig."

Vrijblijvend kennismaken

Een no-nonsense aanpak

Eerlijke en duurzame oplossingen

Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter!

Hoe werkt het?

1.

Mediation als oplossing voor conflicten

Het traject begint eigenlijk altijd met een vrijblijvende kennismaking. De mediator Badhoevedorp komt graag bij jullie thuis. Het is belangrijk om te ervaren of jullie een klik hebben met Mark en of er een vertrouwensbasis is. Vertrouwen bij alle partijen is essentieel. Er worden immers gevoelige zaken met elkaar besproken.

Ook brengt Mark de situatie in kaart. Zijn er kinderen in het spel? Een eigen onderneming, een eigen woning of andere speciale omstandigheden?

Profiel
Op gesprek komen

2.

Op gesprek

Tijdens de gesprekken komen er nogal wat onderwerpen op tafel. Welke schulden of bezittingen zijn en er en wie krijgt wat? Als er kinderen in beeld zijn moet er natuurlijk een ouderschapsplan komen. Waar gaan de kinderen wonen? Wanneer en hoe lang gaan ze op vakantie en met welke ouder? En hoe zit het precies met de alimentatie?

Mark creëert een veilige omgeving, er moet ruimte zijn om alle emoties te kunnen tonen. Uiteindelijk moeten er eerlijke en duurzame oplossingen komen, het is belangrijk dat jullie álles hebben uitgesproken.

3.

De juridische documenten

Als de inhoudelijke gesprekken afgerond zijn gaat Mark het convenant opstellen. De nieuwe afspraken worden dan op papier gezet. Ook het ouderschapsplan hoort hierbij.

Wanneer alle partijen akkoord zijn gaan de stukken naar de advocaat. De advocaat controleert de juridische correctheid voordat de stukken naar de rechtbank kunnen.

De Juridische Bril
Mark de Krosse

4.

De nazorg

Na het zetten van de laatste handtekening is het traject afgerond en weten jullie zeker dat alles netjes op papier staat. Wanneer de scheiding voltooid is begint het verwerken pas echt.

Maar, dat is nogal wat. Misschien is de woonsituatie wel veranderd of hebben jullie gedeelde vrienden? Het is een nieuwe situatie. Daarom biedt Mark de benodigde nazorg. Er kunnen nieuwe vragen naar voren komen. Dan is MfN mediator Badhoevedorp voor jullie bereikbaar.

%

Na het zetten van de laatste handtekeningen is het traject voltooid.

Een bekwame mediator met de juiste papieren.

MfN Mediator
ADR Mediator
NMv-Mediator
R

Waarom scheiden met een mediator?

Scheiden zonder een neutrale partij kan erg lastig zijn. Er moet een hoop geregeld worden en je hebt al zoveel aan je hoofd. Het is waarschijnlijk een goed advies om een mediator in de armen nemen, dan weet je zeker dat álles goed geregeld is. De belangrijkste voordelen van mediation op een rij:

✓   Het tarief van een mediator ligt veelal lager dan dat van een advocaat.

✓   Een mediationtraject bestaat vaak tussen drie en vijf gesprekken van twee uur en kan dus snel afgerond worden. Een gang naar de rechter beloopt zo maar enkele maanden.

✓   Mediation leidt vaak tot een normalisatie van de relatie tussen partijen, bij een rechtsgang is dat meestal niet het geval.

✓   Bij mediation worden de kosten gedeeld door beide partijen (meestal ieder de helft). Lees hier meer over de kosten.

Wil je gaan voor eerlijke en duurzame oplossingen en vindt je het belangrijk dat er niets vergeten wordt? Neem dan een mediator in de armen.

Voorkom een vechtscheiding.

Procederen, in welke vorm dan ook, komt helaas vaak voor. Meestal is dat een tijdrovend en kostbaar proces. De uitkomst is onzeker, er is immers altijd een zeker risico en de sfeer tussen partijen knapt er zelden van op. Uiteindelijk kom je toch ergens in het midden uit.

Het voorkomen van een vechtscheiding is van essentieel belang, daar kan de mediator Badhoevedorp waarschijnlijk bij helpen. Mediation kun je beschouwen als een constructieve vorm van communicatie waarmee conflicten opgelost, of liever, voorkomen worden.

Wanneer de (ex)-partners het niet eens worden, kan er een vechtscheiding ontstaan. Dat kan nogal veel emotionele schade opleveren en langdurige gevolgen hebben. Mediation legt daarbij de nadruk op het welzijn van de (ex)-partners en eventuele kinderen. Door gezamenlijk tot overeenstemmingen te komen worden de emotionele lasten beperkt voor de ex-partners.

Waarschijnlijk wil je onnodige conflicten of zelfs een vechtscheiding voorkomen. Neem dan contact op met mediator Mark.

Mark de Krosse
Mark de Krosse

Contact opnemen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Heb je nadere vragen of wil je kennismaken, neem dan contact met me op! Je kunt ook een app sturen via de knop of een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

Echtscheidingen

Arbeidsmediation

Businessmediation

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button