Mediator Wilnis

Mediator Wilnis

DKM Mediation

Mark de Krosse, een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Wat kun je van een mediator verwachten?

Mark de Krosse, een ervaren MfN mediator Wilnis, staat paraat om samen met jullie het mediationtraject aan te gaan. Conflicten zijn onvermijdelijk, maar de manier waarop ze worden aangepakt, dat maakt hét verschil. Met Mark als jullie mediator zijn jullie verzekerd van een doelgerichte aanpak die gaat voor eerlijke en duurzame oplossingen.

De werkwijze van Mark omvat niet alleen de juridische aspecten maar richt zich ook op de emotionele facetten, met als uiteindelijk doel wederzijds begrip en overeenstemming te bereiken over de vraagstukken die voor jullie liggen. Zeker als er kinderen in het spel zijn is het belangrijk dat jullie door één deur kunnen. 

Kies voor de deskundigheid van Mark en ontvang de ondersteuning die nodig is om het scheidingstraject soepel te doorlopen. Leg zo de basis voor een nieuwe start, waarbij hij jullie begeleidt met betrokkenheid én warmte, speciaal afgestemd op jullie unieke situatie.

Samen in gesprek met de mediator
Mark de Krosse

Mag ik me even voorstellen?

Mark de Krosse is de naam… aangenaam! In 2019 besloot ik de formele opleiding tot mediator te volgen zodat ik als MfN-registermediator mijn werk kon gaan doen. De opleiding in combinatie met ruim 25 jaar ervaring als bemiddelaar, ondernemer/DGA in het grotere familiebedrijf gaven me het fundament om als mediator verder te gaan.

Naast de algemene mediationopleiding heb ik ook de gespecialiseerde opleidingen doorlopen voor echtscheidingsmediation, familiemediation en arbeidsmediation. De combinatie van ervaring en opleidingen stellen me in staat om verschillende en complexe mediations aan te gaan.

In mijn loopbaan heb ik op allerlei manieren met kleine en hele grote conflicten te maken gehad. De meeste conflicten lagen in de zakelijke familiesfeer. Heel soms was ik partij maar meestal niet en werd ik “aan tafel geroepen” om te helpen een oplossing te vinden. Het voelt altijd heel goed als dat lukt en dat smaakte naar meer. De stap om als MfN-registermediator aan de slag te gaan was uiteindelijk niet zo heel groot.

Informatiegids illustratie

Weten waarom mediation werkt?

Je krijgt antwoord op de volgende vraag:

  •    ✓   Wat is mediation?
  •    ✓   Wanneer schakel je een mediator in?
  •    ✓   Wat zijn de voordelen?
  •    ✓   Wie is Mark?

 

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer...

 

Klanten vertellen:

"Mark is een echte professional, hij is makkelijk benaderbaar en heb mij bij hem altijd vrij gevoeld om te zeggen wat ik wilde zeggen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, overal transparant in en belooft geen mooie verhalen maar de realiteit en wat er haalbaar is. Hele fijne man om dit traject mee te doorlopen."

"Wij zijn samen tot een goed besluit gekomen, je heb mij heel goed behandeld en eerlijk gewezen en gezegd hoe het ervoor staat. Dank."

"Het doorlopen traject is kort samen te vatten, helder en daadkrachtig, maar bovenal op een persoonlijke en vriendelijke manier. Zeer tevreden met het verloop."

"Communicatie over en weer was zorgvuldig en snel. Heel prettig."

Vrijblijvend kennismaken

Een no-nonsense aanpak

Eerlijke en duurzame oplossingen

Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter!

Hoe werkt het?

1.

Mediation als middel voor oplossingen

Het mediationtraject begint met een persoonlijke kennismaking. Mark komt graag bij jullie thuis langs in Wilnis, of er kan een afspraak worden gemaakt op een neutrale locatie, zoals op het kantoor van Mark. Dit eerste gesprek vormt het fundament voor een succesvolle samenwerking en het opbouwen van vertrouwen. Vertrouwen speelt een belangrijke rol, tijdens de gesprekken komen er vaak diepgaande emotionele onderwerpen aan bod. Wederzijds vertrouwen vanuit alle partijen is essentieel voor open en eerlijke communicatie. De mediator Wilnis staat voor jullie klaar. 

Profiel
Op gesprek komen

2.

Op gesprek

Voor de inhoudelijke gesprekken zijn meestal twee tot drie gesprekken nodig, elk van anderhalf tot twee uur. In deze gesprekken worden diverse onderwerpen besproken, waarbij er wordt ingegaan op vraagstukken rondom schulden en bezittingen, het pensioen of bijvoorbeeld een koopwoning.

Mark, jullie mediator Wilnis, creëert een veilige omgeving waarin alle emoties de ruimte krijgen. Het is cruciaal dat jullie je volledig op je gemak voelen om openhartig over alle kunnen aspecten te praten. Hij bevordert open communicatie, zodat geen enkel onderwerp onbesproken blijft. Samen met Mark kunnen jullie de weg bewandelen naar evenwichtige en duidelijke afspraken.

3.

De juridische documenten

Na het afronden van de inhoudelijke gesprekken neemt Mark de volgende stap door het convenant op te stellen. Alle nieuw gemaakte afspraken, inclusief het ouderschapsplan, worden zorgvuldig op papier gezet.

Zodra alle betrokken partijen hun akkoord hebben gegeven, worden de documenten overgedragen aan de advocaat. Deze specialist controleert de juridische correctheid van de opgestelde stukken alvorens ze naar de rechtbank worden ingediend.

De Juridische Bril
Mark de Krosse

4.

De nazorg

Na de afronding van het scheidingsproces blijft de mediator Wilnis niet alleen betrokken bij de formele afhandeling, maar biedt tevens nazorg. Het plaatsen van de laatste handtekeningen luidt het begin in van een nieuwe fase, waarin de gemaakte afspraken realiteit worden.

Mogelijk ontstaan er nieuwe vragen. Bewust van de gevoelige overgang, met name wanneer kinderen betrokken zijn, staat Mark klaar om jullie vragen te beantwoorden en bij te staan in deze fase.

%

Na het zetten van de laatste handtekeningen is het traject voltooid.

Een bekwame mediator met de juiste papieren.

MfN Mediator
ADR Mediator
NMv-Mediator

Voorkom een vechtscheiding.

Helaas zijn vechtscheidingen een veelvoorkomend fenomeen, vaak resulterend in trage en kostbare juridische procedures met onzekere uitkomsten. Het brengt aanzienlijke risico’s met zich mee en draagt zelden bij aan een verbetering van de relatie tussen de (ex)-partners. Ze eindigen vaak in een compromis waar beide partijen niet volledig tevreden mee zijn.

Het voorkomen van dergelijke conflicten is van groot belang. Hier kan de mediator Wilnis jullie waarschijnlijk bij helpen. Mediation is een constructieve vorm van communicatie, een instrument om tot werkbare oplossingen te komen.

Door gezamenlijk tot overeenstemming te komen, kunnen de emotionele lasten worden verminderd. Het gaat niet alleen om de juridische aspecten, maar ook het streven naar een gezonde emotionele afwikkeling, wat de overgang naar een nieuwe levensfase aanzienlijk vergemakkelijkt.

Wil je een vechtscheiding voorkomen? Mark staat klaar om te begeleiden bij het vinden van constructieve en eerlijke oplossingen. Wacht niet langer!

R

Waarom scheiden met een mediator?

Scheiden zonder een helpende hand kan een flinke uitdaging zijn, je hebt al zoveel aan je hoofd en tegelijkertijd gaat er waarschijnlijk veel veranderen. Het is dan handig om een mediator in te schakelen. Dan weet je tenminste zeker dat alles goed geregeld wordt. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

✓ Een mediator is vaak goedkoper dan een advocaat.

✓ Een mediationtraject duurt meestal maar drie tot vijf gesprekken van twee uur, dus het kan snel afgerond worden. Een gang naar de rechter kan zomaar maanden duren.

✓ Mediation zorgt vaak voor een betere relatie tussen de partijen, terwijl een rechtszaak dat meestal niet doet.

✓ De kosten van mediation worden gedeeld door beide partijen (meestal ieder de helft). Lees hier meer over de kosten.

Wil je gaan voor eerlijke en duurzame oplossingen en vind je het belangrijk dat er niets vergeten wordt? Neem dan Mark, jullie mediator Wilnis, in de armen.

Mark de Krosse
Mark de Krosse

Contact opnemen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Heb je nadere vragen of wil je kennismaken, neem dan contact met me op! Je kunt ook een app sturen via de knop of een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

Echtscheidingen

Arbeidsmediation

Businessmediation

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button