Mediator Velserbroek

Mediator Velserbroek

DKM Mediation

Mark de Krosse, een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Wat kun je van een mediator verwachten?

Mark de Krosse, jouw ervaren MfN mediator Velserbroek, staat klaar om samen met jullie de uitdagingen van scheidingen aan te gaan. Zijn benadering omvat niet alleen de juridische aspecten, maar richt zich ook op de emotionele facetten, met als uiteindelijk doel wederzijds begrip en het eens te worden over de vraagstukken die voor jullie liggen. Het ultieme streven is een eerlijke regeling te creëren die recht doet aan de belangen van beide partners en eventuele kinderen.

Conflicten zijn onvermijdelijk, maar de manier waarop ze worden aangepakt, maakt het verschil. Met een professionele mediator Velserbroek ben je verzekerd van een professionele en doelgerichte aanpak, specifiek afgestemd echtscheidingen.

Kies voor de deskundigheid van Mark en ontvang de ondersteuning die nodig is om het scheidingstraject soepel te doorlopen. Leg zo de basis voor een nieuwe start, waarbij Mark je begeleidt met betrokkenheid én warmte.

Samen in gesprek met de mediator
Mark de Krosse

Mag ik me even voorstellen?

Mark de Krosse, aangenaam kennis te maken! In 2019 besloot ik een formele opleiding tot mediator te volgen, zodat ik als MfN-registermediator aan de slag kon. Deze opleiding, gecombineerd met meer dan 25 jaar ervaring als bemiddelaar en ondernemer/DGA in een groot familiebedrijf, vormde een solide basis voor mijn werk als mediator.

Naast de algemene mediationopleiding heb ik me verder gespecialiseerd in echtscheidingsmediation, familiemediation en arbeidsmediation. Deze aanvullende opleidingen, samen met mijn jarenlange ervaring, stellen me in staat om uiteenlopende en complexe mediations aan te gaan.

Gedurende mijn carrière ben ik op diverse manieren betrokken geweest bij zowel kleine als grote conflicten, vooral binnen zakelijke families. Soms was ik zelf betrokken partij, maar meestal werd ik erbij geroepen om te helpen een oplossing te vinden. Het gevoel van voldoening wanneer een conflict wordt opgelost, heeft me altijd gemotiveerd om verder te gaan. De stap naar het beroep van MfN-registermediator was voor mij dan ook een logische vervolgstap.

Informatiegids illustratie

Weten waarom mediation werkt?

Je krijgt antwoord op de volgende vraag:

  •    ✓   Wat is mediation?
  •    ✓   Wanneer schakel je een mediator in?
  •    ✓   Wat zijn de voordelen?
  •    ✓   Wie is Mark?

 

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer...

 

Klanten vertellen:

"Mark is een echte professional, hij is makkelijk benaderbaar en heb mij bij hem altijd vrij gevoeld om te zeggen wat ik wilde zeggen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, overal transparant in en belooft geen mooie verhalen maar de realiteit en wat er haalbaar is. Hele fijne man om dit traject mee te doorlopen."

"Wij zijn samen tot een goed besluit gekomen, je heb mij heel goed behandeld en eerlijk gewezen en gezegd hoe het ervoor staat. Dank."

"Het doorlopen traject is kort samen te vatten, helder en daadkrachtig, maar bovenal op een persoonlijke en vriendelijke manier. Zeer tevreden met het verloop."

"Communicatie over en weer was zorgvuldig en snel. Heel prettig."

Vrijblijvend kennismaken

Een no-nonsense aanpak

Eerlijke en duurzame oplossingen

Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter!

Hoe werkt het?

1.

Mediation als middel voor oplossingen

Het startpunt van het mediationtraject is een persoonlijke kennismaking. Mark komt bij graag bij jullie thuis langs, of er wordt afgesproken op een neutrale locatie. Dat kan bijvoorbeeld op kantoor bij Mark. Het eerste gesprek legt de basis voor een succesvolle samenwerking en vertrouwen. Vertrouwen, dat is belangrijk, er komen natuurlijk nogal emotionele onderwerpen op tafel. Om open en eerlijk de gesprekken te kunnen voeren is vertrouwen nodig.

Mark neemt uitgebreid de tijd om jullie situatie in kaart te brengen. Zijn er kinderen betrokken? Spelen er zaken zoals een eigen onderneming, een koopwoning en hoe zit het met het pensioen? De mediator Velserbroek staat klaar om jullie volledig te begeleiden en te ondersteunen gedurende deze emotionele en complexe periode. 

Profiel
Op gesprek komen

2.

Op gesprek

Het scheidingsproces zelf bestaat meestal drie gesprekken van anderhalf tot twee uur, onder de begeleiding van Mark. Gedurende deze gesprekken worden verschillende onderwerpen aangesneden. Jullie gaan dieper in op de inhoudelijke vraagstukken rondom schulden en bezittingen, met als doel een eerlijke verdeling tot stand te brengen. Mark stuurt deze gesprekken aan en gaat op zoek naar oplossingen waar jullie je beide in kunnen vinden. In het geval van kinderen is er ook een ouderschapsplan nodig. Daarin worden cruciale afspraken worden vastgelegd over woonplaats, vakanties en alimentatieregelingen.

Mark schept een veilige omgeving waarin alle emoties de ruimte krijgen. Het is van vitaal belang dat jullie je volledig op je gemak voelen om alle aspecten openhartig te bespreken. Hij stimuleert open communicatie, zodat geen enkel aspect onbesproken blijft. Samen met Mark kunnen jullie de weg bewandelen naar een gebalanceerde regeling, waarbij iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

3.

De juridische documenten

Na het afronden van de inhoudelijke gesprekken neemt Mark de volgende stap door het convenant op te stellen. Alle nieuw gemaakte afspraken, inclusief het ouderschapsplan, worden zorgvuldig op papier gezet.

Zodra alle betrokken partijen hun akkoord hebben gegeven, worden de documenten overgedragen aan de advocaat. Deze specialist controleert de juridische correctheid van de opgestelde stukken alvorens ze naar de rechtbank worden ingediend.

De Juridische Bril
Mark de Krosse

4.

De nazorg

Na het voltooien van het scheidingsproces staat de mediator Velserbroek niet alleen aan jullie zijde tijdens de formele afhandeling, maar biedt hij ook essentiële nazorg en ondersteuning. Het zetten van de laatste handtekeningen markeert het begin van een nieuwe fase, waarin de afspraken werkelijkheid worden.

Misschien zijn er aanpassingen in de woonsituatie, veranderingen in sociale kringen of nieuwe vragen die opkomen. Wetende dat dit een gevoelige overgang is, zeker met kinderen in het spel, staat Mark paraat om jullie vragen te beantwoorden.

 

%

Na het zetten van de laatste handtekeningen is het traject voltooid.

Een bekwame mediator met de juiste papieren.

MfN Mediator
ADR Mediator
NMv-Mediator

Voorkom een vechtscheiding.

Vechtscheidingen komen helaas vaak voor en kunnen leiden tot langdurige en kostbare juridische procedures met onzekere uitkomsten. Deze processen brengen risico’s met zich mee en dragen zelden bij aan een verbeterde relatie tussen de (ex)-partners. Vaak eindigen ze in een compromis, waarbij geen van beide partijen écht tevreden mee is.

Het voorkomen van conflicten is van essentieel belang, en hier kan de mediator Velserbroek een waardevolle rol spelen. Mediation is een constructieve vorm van communicatie en kun je zien als een middel om tot oplossingen te komen.

 Door samen tot overeenstemming te komen, kunnen de emotionele lasten worden beperkt. Dit proces richt zich niet alleen op de juridische aspecten maar streeft ook naar een gezonde emotionele afwikkeling, waardoor de overgang naar een nieuwe levensfase soepeler verloopt.

Een vechtscheiding voorkomen? Mark biedt begeleiding bij het vinden van constructieve en eerlijke oplossingen. Wacht niet langer!

R

Waarom scheiden met een mediator?

Scheiden zonder een helpende hand kan een flinke uitdaging zijn, je hebt al zoveel aan je hoofd en tegelijkertijd gaat er waarschijnlijk veel veranderen. Het is dan handig om een mediator in te schakelen. Dan weet je tenminste zeker dat alles goed geregeld wordt. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

✓ Een mediator is vaak goedkoper dan een advocaat.

✓ Een mediationtraject duurt meestal maar drie tot vijf gesprekken van twee uur, dus het kan snel afgerond worden. Een gang naar de rechter kan zomaar maanden duren.

✓ Mediation zorgt vaak voor een betere relatie tussen de partijen, terwijl een rechtszaak dat meestal niet doet.

✓ De kosten van mediation worden gedeeld door beide partijen (meestal ieder de helft). Lees hier meer over de kosten.

Wil je gaan voor eerlijke en duurzame oplossingen en vindt je het belangrijk dat er niets vergeten wordt? Neem dan een mediator in de armen.

Mark de Krosse
Mark de Krosse

Contact opnemen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Heb je nadere vragen of wil je kennismaken, neem dan contact met me op! Je kunt ook een app sturen via de knop of een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button