Mediator Breukelen

Mediator Breukelen

DKM Mediation

Mark de Krosse, een menselijke, maar toch no-nonsense-aanpak.

Wat kun je van een mediator verwachten?

Mark de Krosse, een ervaren MfN mediator Breukelen, staat paraat om samen met jullie de uitdagingen van een echtscheidingen aan te gaan. Hij heeft al vele echtscheidingen mogen afronden. Zijn aanpak richt niet alleen op de juridische aspecten maar ook op de emotionele facetten. Met als uiteindelijk doel: wederzijds begrip en overeenstemming over de vraagstukken die voor jullie liggen. Het streven is naar een eerlijke regeling die de belangen van beide partners en eventuele kinderen respecteert.

Hoewel conflicten onvermijdelijk zijn, maakt de wijze van aanpak het verschil. Met een mediator in de armen ben je verzekerd van een doelgerichte aanpak die specifiek is afgestemd op scheidingssituaties. Dan weten jullie zeker dat álles netjes en volledig op papier staat.

Kies voor de deskundigheid van Mark en ontvang de kennis die nodig is om het scheidingstraject succesvol af te ronden. Leg zo de basis voor een nieuwe start.

Samen in gesprek met de mediator
Mark de Krosse

Mag ik me even voorstellen?

Mark de Krosse is de naam… aangenaam! In 2019 besloot ik de formele opleiding tot mediator te volgen zodat ik als MfN-registermediator mijn werk kon gaan doen. De opleiding in combinatie met ruim 25 jaar ervaring als bemiddelaar, ondernemer/DGA in het grotere familiebedrijf gaven me het fundament om als mediator verder te gaan.

Naast de algemene mediationopleiding heb ik ook de gespecialiseerde opleidingen doorlopen voor echtscheidingsmediation, familiemediation en arbeidsmediation. De combinatie van ervaring en opleidingen stellen me in staat om verschillende en complexe mediations aan te gaan.

In mijn loopbaan heb ik op allerlei manieren met kleine en hele grote conflicten te maken gehad. De meeste conflicten lagen in de zakelijke familiesfeer. Heel soms was ik partij maar meestal niet en werd ik “aan tafel geroepen” om te helpen een oplossing te vinden. Het voelt altijd heel goed als dat lukt en dat smaakte naar meer. De stap om als MfN-registermediator aan de slag te gaan was uiteindelijk niet zo heel groot.

Informatiegids illustratie

Weten waarom mediation werkt?

Je krijgt antwoord op de volgende vraag:

  •    ✓   Wat is mediation?
  •    ✓   Wanneer schakel je een mediator in?
  •    ✓   Wat zijn de voordelen?
  •    ✓   Wie is Mark?

 

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer...

 

Klanten vertellen:

"Mark is een echte professional, hij is makkelijk benaderbaar en heb mij bij hem altijd vrij gevoeld om te zeggen wat ik wilde zeggen. Hij is duidelijk in zijn uitleg, overal transparant in en belooft geen mooie verhalen maar de realiteit en wat er haalbaar is. Hele fijne man om dit traject mee te doorlopen."

"Wij zijn samen tot een goed besluit gekomen, je heb mij heel goed behandeld en eerlijk gewezen en gezegd hoe het ervoor staat. Dank."

"Het doorlopen traject is kort samen te vatten, helder en daadkrachtig, maar bovenal op een persoonlijke en vriendelijke manier. Zeer tevreden met het verloop."

"Communicatie over en weer was zorgvuldig en snel. Heel prettig."

Vrijblijvend kennismaken

Een no-nonsense aanpak

Eerlijke en duurzame oplossingen

Kennismaken? Laat een terugbelverzoek achter!

Hoe werkt het?

1.

Mediation als middel voor oplossingen

Het begin van het mediationtraject bestaat uit een persoonlijke ontmoeting. Mark komt graag bij jullie thuis langs of jullie spreken af op een neutrale locatie, dat kan op zijn kantoor. Dit eerste gesprek legt de fundering voor een succesvolle samenwerking, waar de basis van vertrouwen ontstaat, dat is van groot belang. Er komen nogal veel emotionele onderwerpen op tafel. Om openhartige gesprekken te voeren is er een basis van vertrouwen nodig.

Mark neemt de tijd om jullie specifieke situatie in beeld te brengen. Zijn er kinderen in het spel? Spelen er zaken zoals een eigen bedrijf, een koopwoning en wat zijn de pensioenregelingen? De mediator Breukelen staat voor jullie klaar om de echtscheiding van A t/m Z te begeleiden en jullie te ondersteunen tijdens deze emotionele periode.

Profiel
Op gesprek komen

2.

Op gesprek

Het traject bestaat meestal uit drie tot vijf gesprekken van anderhalf tot twee uur, waarbij Mark als neutrale bemiddelaar fungeert. Binnen deze gesprekken komen verschillende onderwerpen aan bod, waarbij diepgaand wordt ingegaan op de vraagstukken omtrent de bezittingen en schulden, het pensioen of een eventuele koopwoning. Het uiteindelijke doel is een eerlijke verdeling. Mark stuurt hier tijdens de gesprekken op aan, met het oog op het vinden van oplossingen waar beide partijen zich dan ook in kunnen vinden. In het geval van kinderen is ook de opstelling van een ouderschapsplan cruciaal. Hierin worden belangrijke afspraken vastgelegd over de woonplaats, vakanties en alimentatieregelingen.

Mark creëert een veilige omgeving waarin alle emoties de ruimte krijgen. Het is van belang dat jullie je op je gemak voelen om alles openhartig te bespreken. Samen met de mediator Breukelen kunnen jullie het pad bewandelen naar een nette afronding van de echtscheiding.

3.

De juridische documenten

Na het afronden van de inhoudelijke gesprekken neemt Mark de volgende stap door het convenant op te stellen. Alle nieuw gemaakte afspraken, inclusief het ouderschapsplan, worden zorgvuldig op papier gezet.

Zodra alle betrokken partijen hun akkoord hebben gegeven, worden de documenten overgedragen aan de advocaat. Deze specialist controleert de juridische correctheid van de opgestelde stukken alvorens ze naar de rechtbank worden ingediend.

De Juridische Bril
Mark de Krosse

4.

De nazorg

Na het afronden van het scheidingsproces biedt de mediator Breukelen nazorg en ondersteuning. Het plaatsen van de laatste handtekeningen markeert het begin van een nieuwe fase, waarin de gemaakte afspraken realiteit worden. Misschien hebben jullie dan toch nog nieuwe vragen. Mark staat voor jullie klaar. 

%

Na het zetten van de laatste handtekeningen is het traject voltooid.

Een bekwame mediator met de juiste papieren.

MfN Mediator
ADR Mediator
NMv-Mediator

Voorkom een vechtscheiding.

Conflicten tijdens de echtscheiding zijn aan de orde van de dag, er kan dan een vechtscheiding ontstaan. Langdurige en kostbare juridische trajecten met onzekere uitkomsten, dat wil je voorkomen. Deze procedures brengen namelijk niet alleen financiële risico’s met zich mee, maar dragen zelden bij aan een verbeterde relatie tussen voormalige partners. Veelal eindigen ze in een compromis, waarbij beide partijen toch niet volledig tevreden zijn.

Het voorkomen van dergelijke conflicten is van wezenlijk belang, je kunt er dan voor kiezen om middels mediation de echtscheiding juridisch af te ronden. Mediation, kun je zien als een constructieve vorm van communicatie, welke dient als een middel om tot oplossingen te komen.

Door samen tot overeenstemming te komen, kunnen niet alleen de financiële lasten, maar ook de emotionele belasting worden beperkt. Dit proces gaat verder dan louter de juridische aspecten; het streeft naar een gezonde emotionele verwerking, wat de overgang naar een nieuwe levensfase aanzienlijk versoepelt. Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een meer vreedzame uitkomst. De mediator Breukelen, Mark staat voor jullie klaar.

R

Waarom scheiden met een mediator?

Scheiden zonder een helpende hand kan een flinke uitdaging zijn, je hebt al zoveel aan je hoofd en tegelijkertijd gaat er waarschijnlijk veel veranderen. Het is dan handig om een mediator in te schakelen. Dan weet je tenminste zeker dat alles goed geregeld wordt. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

✓ Een mediator is vaak goedkoper dan een advocaat.

✓ Een mediationtraject duurt meestal maar drie tot vijf gesprekken van twee uur, dus het kan snel afgerond worden. Een gang naar de rechter kan zomaar maanden duren.

✓ Mediation zorgt vaak voor een betere relatie tussen de partijen, terwijl een rechtszaak dat meestal niet doet.

✓ De kosten van mediation worden gedeeld door beide partijen (meestal ieder de helft). Lees hier meer over de kosten.

Wil je gaan voor eerlijke en duurzame oplossingen en vind je het belangrijk dat er niets vergeten wordt? Neem dan de lokale mediator Breukelen, Mark in de armen.

Mark de Krosse
Mark de Krosse

Contact opnemen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Heb je nadere vragen of wil je kennismaken, neem dan contact met me op! Je kunt ook een app sturen via de knop of een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

Echtscheidingen

Arbeidsmediation

Businessmediation

© Copyright 2024 | DKM Mediation | Website door Oog op Marketing

Call Now Button